Min dag

Idag åkte jag ner till centrum och mötte Julia och Ammar, så kollade Julia och jag på Ammars och Deniz träning, vi gick till centrum en gång sen och sen tillbaka till träningen! Vi frööös som fan kan jag säga! Sen efter det så gick vi till centrum och va där ett tag.. sen gick vi vidare till Gymnaset vid stationen och så satt vi där typ flera timmar, efter ett tag kom Linnea och några som hette typ Sebbe och Alex eller nåt sånt, så vi satt där med dom ett tag, sen gick vi typ runt där ett tag.. Men nu är jag här hemma och är på fett dåligt humör.. :(  Imorgon ska jag ialla fall till Deniz, sen får vi se vad jag gör! Skriver sen eller imorgon!
KramKram♥


DagensHaff ♥

Rony Schwarts <3
Maroun Naaman <3
Josefin Hansson <3
Jasmine Jesyk <3

Asså orkar aldrig..

Är jätte dålig på att blogga.. orkar aldrig typ.. men jag försöker ialla fall att göra ett inlägg ibland, om det finns någon som är bra på designer på bloggar skulle det vara jätte gulligt om någon kunde hjälpa mig! please! Kom typ nyss hem ifrån Ikea med mami, vi köpte lite små saker, inte mycket, ska fixa lite i mitt rum så vi köpte till det, men ialla fall, idag har jag bara gjort det, vet inte vad jag ska göra på dagarna! FINNS INGEN KOMPIS SOM ÄR LEDIG SOM VILL GÖRA NÅGOT MED MIG?! ÄR HELT ENSAM HÄR! ;( imorogn vet jag inte heller vad jag ska göra men på tisdag ska jag vara med Deniz och sen på torsdag ska jag och Emma Pereira åka 'Birka Paradise' YÄY! hihi ska bli kul, men tills dess vet jag faan inte vad jag ska göra! hjääälp! känner mig verkligen ensam här! :'( Sen någon dag ska jag träffa Isabella och Julia, men vet inte än vilken dag! Ska försöka hitta någon gullig person som inte vill dissa mig och som kansek vill hitta på något med mig, men nu harmin data jätte lite batteri så jag måste ladda den, men jag orkar inte hämta laddaren men ialla fall! Ha det så roligt alla där ute som har någon att vara med :(((((
En Ensam Kram♥

Melodifestivalen !

Nu sitter jag här hemma i soffan och gör ingenting, hade egentligen velat vara med kompisar just nu, men nej, finn inget kul att göra, Emma och Melissa skulle till hålan sen vet jag ingen annan som kan göra nåt.. blä! men att vara hemma med mamma och pappa! Vi sitter och kollar Melodifestivalen när Charlotte Perrelli sjunger.. men nu ska jag kolla, även fast det inte är så kul! men men! ByeBye ♥


SPORTLOV HERE I COME !

Nu äntligen har sprotlovet börjat. Skönt som fan! Just nu sittern jag och Alice i ''hålan''och väntar på att Emma och Deniz ska sluta, vi skrattar för ingenting, haha idag hade vi en lektion som va helt kaos! Alla skrek och försökte komma fram till att jorden är runt och att vi människor är 'på' jordern inte 'i' jorden! Men en viss Tina fattar inte det!! Haha våran lärare fick typ utbrott på oss! Idag har jag också gjort en egen låt, lyssna eller rättare sagt läs här: Hej jag heter Clara och jag jobbar i en modefabrik, jag har pojkvän och vänner men ändå frågar mamma mig: Clara, har du gjort läxan? Svaar nej! Slut! Haha bästa! Ni skulle bara höra melodin. Kanske kan filma när jag sjunger den! :D inte för att jag sjunger bra men ialla fall, nu ska jag dra!
Puss från mig och Alice! ♥

Mot träningen!

Idag i skolan hade vi spanska prov! :o Gick helt okej, inte världens bästa kanske men sådär.. efter skolan följde jag med Deniz hem och nu har jag varit här hemma och ätit lite och nu ska jag vidare till träningen! 
Och fan va skönt med Sportlov nu! Det behövs verkligen! Och jag känner själv att jag är värd det! :D Kanske ska åka på en Kryssning, vi får se! aja antingen skriver jag senare eller imorgon!
Puss ;*


Nästa ---> BigBrother !

Nu ska jag kolla BigBrother.. Byyyee♥

You promised you would never leave me. but where are you now?

Idag va det en vanöig skoldag.. fast det kändes som om många snackade med mig idag, gillar att folk snackar med mig. hihi^^ Sen efter skolan följde Emma med mig hem och vi käkade lite och sen skulle vi plugga med det blev inte riktigt så.. vi satt mest och snackade och surfade, haha.
Vi har Spanska och Matte prov på torsdag, Matte är nationella så jag kan inte öva men spanskan kan jag det och det är väldigt mycket som jag inte fattar ett skit om.. måste typ gå till nån studiehjälp skit! Hur fan hade våran lärare trott att jag skulle klara typ 35 glosor + allt i boken typ.. ååååh bläääääää! Men finns inte så mycket att göra eller kanske jag måste öva och sen se om jag får godkänt eller inte! Men nu ska jag lyssna musik och kolla spanskan en, eller kanske några hundra gånger till, kanske skriver sen om jag inte går under av alla läxor!
Puss♥


BigBrother ♥

Bigbrother börjar klockan 21:00 !

DagensHaff ♥


Här har vi världens bästa barndomsvän Max Lovereus<3
Sjukt schysst kille med namnet Salman Lashkar Zehi<3
Roligaste Bästavännen Linnea Gustafsson<3
Gulligaste Julia Dartgard<3

Mot Hässelby !

Kom för ett tag sen hem ifrån centrum, va där och kollade runt lite och sen så åt jag KEBAB!!♥ Och nu har jag precis bytt om till Innebandy kläder, ska som sagt till Hässelby och spela, det är samling om 45 minuter, vi ska vinna! TAGGA TILL TJEJER!


Puss♥


Fest hos Emmy ^^

Jag har inte orkat blogga på ett tag men nu gör att ett inlägg :) Igår va jag hos Emmy på 'Amerikans fest'! Sjukt kul! Tack för en jätte rolig kväll tjejer! Kommer lägga upp lite bilder sen, orkar inte göra det nu, jag vaknade fett tidigt och kunde inte somna om..! Asså har ingen aning vad jag ska göra idag, :/ jag ska till Centrum typ och fixa lite saker sen ska jag till Hässelby och spela innebandy match. Jag har inte varit på några träningar den här veckan men ändå så vill dom att jag ska spela! Jag kanske är så bra! :D haha aja jag gör ett inlägg sen!
Pussar♥

roligt..

Gick hem från träningen för att jag mådde dåligt.. fan. Jag som ville träna! :/ Och nu ligger pappa här hemma i soffan och mår dåligt. jävla magsjuka!! Jag har säkert smittat han! Stackars Dej Pappa! Krya på dej!♥ Vet inte vad jag ska skriva just nu, har ont i magen ;'( Jag har totalt glömt bort att jag skulle visa hur mitt busskort ser ut, dom flesta har nog sett på facebook eller i verkligheten men här det i alla fall..

Kan bara säga det själv att jag diggar det!
Pussar♥


En vanlig dag..

Idag har det varit en vanlig dag inte så mycket speciellt, lunchen i skolan smaka piss så jag har knappt ätit nåt idag.. men nu ska jag gå ner till köket och äte lite mat innan träningen, har inne bandy träning om typ en timme så jag skriver kanske ett inlägg efter träningen!
Kram♥


Top Model Sverige

Nu har jag precis kollat på ''Top Model Sverige'' men nu ska jag duscha och sen ska jag sova och så blir det skola imorgon då.. kommer säkert få göra det där dumma provet.. aja! har pluggat här hemma till provet, så jag hoppas att jag är beredd för det!
Puss och Godnatt♥

Nästa ---> Film 2 ^^

Första filmen är avklarad. Nu ska jagh kolla nästa film ;D ♥

Nästa ---> Film ^^


..

Nu har jag pluggat klart för ett tag.. måste vila nu.
Puss♥

Sjuk på Alla ♥-ans dag!

Idag vaknade jag typ klockan 6 och kunde inte somna om, jag sa hejdå till pappa och mamma som åkte till jobbet och nu försöker jag äta nåt, men det är svårt att äta när man mår illa.. :/ Idag hade jag tänk att bli frisk..! Idag har vi prov i skolan som jag missar.. FAN! får säkert göra det någon annan dag, hatar att göra om det prov senare! Men Men kunde ju inte gått till skolan och må skit liksom! Imorgon har jag oxå innebandy som jag helst skulle vilja gå på och idag skulle jag egentligen vara med Deniz men nej.. det blev inget av det så vi ska ses på torsdag istället! Asså kolla, den här veckan skulle egentligen vara ''plugg-vecka''. som sagt idag har jag matte prov och sen nästa vecka har vi Spanska prov.. Typ skit mycket som jag inte fattar! men i helgen får jag tydligen sitta hemma och bara plugga! Blääää! Har inte så mycket att skriva nu, ska vila och plugga lite och sen så skriver jag senare!
Kramar♥



-.-

Fan att Tova skulle smitta mig så att jag ligger och mår skit här hemma, jag har jätte ont i huvudet och jätte ont i magen! :( kanske lite äckligt att säga det men jag spydde och det är säkert för att Tova gjorde det.. Euu! :( Men nu ska jag starx sova och kommer vara hemma från skolan imnorgon, men på onsdag kommer jag nog gå!
aja Kram♥

sjuk.. :(

Idag var jag i skolan till lunch och sen mådde jag dåligt så nu är jag hemma och pluggar .. blää.. hatar att må dåligt!! Hoppas att det gått över imorgon, kan inte blogga nu, måste plugga, pusspuss hejdå!♥


Glömde 'DagensHaff' igår!



Amie Jeng♥


Alice Wingård♥

Det blev 2 tjejer istället för en kille och en tjej! aja♥

Hejsan, vaknade för typ en halv timme sen, jag är hemma hos min moster i västerås och vi ska msnart åka hem för att jag har match i smedsgärdshallen om en timme typ, så vi måste åka snart, vi ska möta Järfälla och vi ska krossa de!! Jag väljer 'DagensHaff' nu istället! hehe! Så kolla bloggen ikväll så får du veta om det blev du! Men ialla fall igår fyllde min sysling 8 är, hon fick massor med fina saker, av oss fick hon typ en sminkvästa med lite smink och små saker i, men sen på kvällen mådde hon illa och tyvärr spydde.. stackare! På hennes 8års dag oxå. :(  Krya på dej Tovis! Men nu måste jag plocki ihop mina saker! Ha en bra dag!! Skriver senare och sen ikväll!
Puss♥

Mot duschen!

Vaknade för ett tag sen, nu har jag ätit och nu ska jag duscha sen ska jag åka till mina kusiner.
skriver sen, byeee ♥

känner mig lite trött asså..

Är trött med pallar inte sova.. haah låter konstigt men fett tråkigt att sova, datan är ju bara så mycket roligare än att bara sova liksom, vet inte vad jag ska skriva. Har bara tråååååkigt!
Blä♥

5e bilden: En gammal bild på mig själv.


Verkligen en smickrande bild.. ♥

dåligt humör..

Kom för en stund hem ifrån Gården, det blev aldrig så att jag åkte till Rotebro, men jag hade ialla fall kul med Tomas, Emma, Deniz och Melissa där istället, förutom att stämningen gick neråt sen men sånt är livet, ledsen.. glad.. olika hela tiden! men nu sitter jag här hemma och snackar skype med finaste Emma Pereira och äter chips.. imorgon ska jag till Västerås för att fira min kusin som fyller 8 år.. inte så intressant men jaja.. vi kommer sova där och sen på söndag har jag match i smedgärdshallen och sen ska jag träffa Deniz. Kommer göra ett inlägg sen!!
Kramis!♥

Inte skrivit på ett tag! Sorry ^^

HejsanHoppsan! Nu har jag slutat skoldagen och jag sitter i gården och äter mina kakor, mums! Ska vänta på att Melissa, Emma, Deniz och Emma ska sluta! dom slutar typ om 10 minuter, sen ikväll ska jag vidare till Rotebro till en fritidsgård där som heter ''Gillet'' där jobbar Tony Weseth från idol med Estelle och kanske Vickan, hihi! Dom har visst varit där några gånger, för mig blir det den första idag! Och Kul ska det bli :D Ska försöka blogga lite mer men jag har typ fett mycket läxor och prov nu dom närmaste veckorna, men som sagt jag försöka blogga då och då!
PussPuss♥


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Här är bilder på personer som jag inte har lika mycket kontakt med längre, kändes bara konstigt på ''den tiden'' för vi hade mycket tjafs med alla kompisar, inte roligt!♥

Nyvaken tjej här ^^

Vaknade nyss, och nu ropade mamma att frukosten va klar.. haha! så jag ska äta det nu, men efter det ska jag börja göra min i ordning för jag ska åka och träffam Deniz. Sen så kommer jag blogga senare!
Kram så länge♥

Hemma

Nu har jag kommit hem från Nora och jag har valt film och tagit fram snacks, så nu ska jag kolla film, sen ska jag sova! Om jag inte gör ett inlägg sen så säger jag det nu Godnatt sötisar♥
PussPuss♥


-18!!!!!!!!!!!

Nu sitter man här hemma när det är 18 minus ute! Fyyfaaan!! Vill ha sommar nu asså!
Tur att man har en brasa man kan värma sig vid.. hihi Melodifesivalen, brasa, godis och chips är ju typ det bästa som finns! Ska strax hem till Nora! Puss!♥

DagensHaff ♥

Här har vi en kille som är 99:a och heter Tomas Ibrahim ♥
Tjejen här heter Julia Phillips, hon är jätte gullig och är 98:a tror jag.. hihi ♥

3e bilden: En bild på någon i din familj

Min älskade Pappa ♥

Estelle, Tyra och Nora <3

Kom nyss hem ifrån Centrum, jag hittade en 'Amerikansk tröja' från Gina. Och ville bara säga att jag hade fel, vi har inte alls match imorgon, vi har det nästa helg tror jag.. hehe! Strax efter 8 drar jag hem till Nora och träffar dom. Sen kanske det blir så att jag sover där.. vet ej!

Topp, Ginatricot 99:-
Puusss ♥


Mot Centrum ^^

Klockan 12 gjorde jag senaste inlägget och sen dess har jag inte gjort ett skit.. så himla tråkigt! Ikväll ska jag nog över till Nora och träffa Estelle och Tyra där, vi ska mysa lite och kolla Melodifestivalen. Haha Sean Banan är ju där, inte för att jag gillar han då men men.. man kan inte ha tråkigare än vad jag har nu.... blääääää!
Tror jag ska förbi centrum snabbt nu! Puss♥

Dålig Uppdatering!

Skulle göra ett inlägg igår, men jag somnade typ direkt hemma! va skit trött helt enkelt. Igår va jag, Emma A, Melissa, Deniz och Mana på Subway och åt, sen gick vi vidare till Gården och chillade där, Emma och Melissa fick värsta anfallet, sprang runt och dansade och skrek.. herregud! Men det är just därför jag älskar er så mycket♥ Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, är skit trött, och orkar knappt röra mig. Kommer kanske hitta på nåt i alla fall.. vem vet! Imorgon är det match i Smedsgärdshallen, fast jag vet inte om jag är med för jag kom inte på träningen i måndags. Idag kommer DagensHaff upp på bloggen, men om du vill bli det så måste du 'gilla' min status på facebook --> Clara Eriksson <--- Sen kommer det upp kanske senare ikväll! Har inget mer att skriva nu,
PussPuss!♥


2a bilden: En bild på dej själv.

Jag♥

♥..

Idag har skolan varit som vanligt.. tråkigt.. förutom att vi kollade på film och.. inget mer. Efter skolan gick jag, Tina, Stephen (hennes kille) och Deniz till centrum och chillade där en kort stund, sen gick dom och vi tog bussen hem till mig. Klockan 21, för typ en timme sen åkte han hem :( men vi ses imorgon, hihi ♥ Och nu sitter jag här alldeles ensam, förutom att jag har sällskap av mina dammråttor som kommer fram ibland, hehe! Men i alla fall så fick jag en frågan om att göra fler videoinlägg. Kan jag självklart göra, bara jag får tid över till det.. men ska försöka göra fler! Nu måste jag plugga lite och sen blir det sov dags, hihi!
Deniz Westerberg♥
Pussar♥


Sådan Syster, Sådan Bror <3

Vet inte riktigt vad jag ska skriva med jag får väl komma på nåt, idag va jag ialla fall vanligt i skolan, vi hade idrott med 6a sen massor med andra tråkiga lektioner.. och sen till sist slutade hela dagen 15:30. efter det satt vi bara i skolan ett tag och gjorde ingenting, sen va det mot bussen och åka hem, och på busshållsplatsen träffade man Emilia och Julia som jag träffade i helgen, roliga tjejer det, haha, när jag var med dom så följde några killer efter oss.. fett läskigt, eller inte bara några killar! MÅNGA killar följde efter oss kan man säga! haha sen stannade det en VIT SKÅPBIL framför oss och vi fick värsta anfallet så vi skrek och sprang allt va vi kunde, och så klart så följde alla killar efter oss, och vi sprang typ runt överallt. Vi hade så himla kul! Men nu måste jag alldeles strax duscha och sen ska jag sova, för annars orkar jag ALDRIG upp imorgon! Och så ville jag bara säga att min brorsa åkte till Thailand för nån dag sen, han ska vara där i en månad och lite till.. saknar han! :( Hoppas allt är bra med dej i Thailand Johan!
Min fina bror Johan!
Puss och Kram♥


Mot träningen!

Rubriken säger allt.. ♥

1a bilden: Någon som du umgås väldigt mycket med.

4
Emma Pereira♥

RSS 2.0